2020. január 27., hétfő

Felnőtt futsal: Továbbjutás a csoportkörből


Szombaton este felnőtt csapatunk -bár a kép alapján mondhatni a tavalyi U20 kiegészülve néhány rutinosabb játékossal - Kókára utazott, hogy megkezdje szereplését a Futsal7vége versenyein. Új dolog volt ez egyesületünk életében, korábban mindig a műfüves bajnoksággal készültünk a tavaszra, idén módosítottuk, és az edzőmeccsek mellé a futsalt találtuk megfelelőnek.
Első mérkőzésen a Zsámbok csapata volt az ellenfél. A mérkőzést végig irányítva, ám a kapu előtt rossz döntéseket hozva, minimális előnnyel vertük a riválist Losonczy szabadrúgás, és Németh pimasz lövésével.
Második találkozó a torna kisdöntője volt, mint kiderült. A regionális futsal bajnokságban edződő Tóalmás volt az ellenfél. Kezdetben tapogatózó játék volt, majd rutinosabb ellenfelünk kihasználta hibáinkat, és elhúzott két góllal. Habár Németh révén szépítettünk, a mindent eldöntő gólt is bevitték a piros mezesek.
Utolsó találkozónak nagy tétje volt, hisz a helyiek ellen, ha pontot szerzünk, már egyenesen a középdöntőbe (negyeddöntő) jutunk. Jól indult a mérkőzés, hisz Bottlik góljával vezettünk. Aztán hirtelen rémálom lett minden: a szünetig 3 gólt kaptunk, ráadásul 2 percet emberhátrányban kellett védekezni a második játékrész elején. A csapat erejét bizonyítja, hogy nem adta fel, mi több, Réczi duplája és Németh gólja azt jelentette, hogy az utolsó tíz percben megfordítottuk a találkozó állását, és belőttük magunkat a következő körbe.



Eredményeink:
TKSE 2-1 Zsámbok
TKSE 1-3 Tóalmás
TKSE 4-3 Kóka
Gólszerzőink: Németh István 3, Réczi Ádám 2, Losonczy Gábor, Bottlik Ádám
Február elsején kell majd Monorra utazni, ahol az Airnergy már biztosan vár ránk. A másik ellenfelünk a Csomád, a Focifüggő (Budapest), az Újhartyán valamint a Kóka vigaszág győztese lesz. Amennyiben a negyeddöntős csoportot megnyernék, úgy készülhetnénk a négyes döntőre is! Más esetben számunkra véget érne az idei futsal-kaland.

Állósor (balról): Gáspár Sándor (technikai személyzet), Bottlik Ádám, Losonczy Gábor, Trasser Antal, Németh István. Guggolósor (balról). Rafael Martin, Ábrán Roland, Réczi Ádám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése