2020. január 27., hétfő

U11: Egy sima, egy fordított

Szombaton délelőtt egy időben, de két helyszínen léptek parkettre az U11-es csapataink.

Kókára volt hivatalos a I.-es csapatunk, akik veretlenül hozták le a hétvégi mérkőzéseket. Első találkozón az Isaszeg-Bázis volt az ellenfél. Az elejétől magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, szép támadásokat vezettünk, és szerencsére be is tudtuk vezetni azokat. A rendkívül meggyőző, 12-0-ás végeredményt elégedetten nyugtázhattuk.

Második mérkőzésen a Maximo jött szembe, és habár sokáig kiegyenlített mederben csordogált a mérkőzés, idővel felőröltük őket, és szépen használtuk ki lehetőségeinket. Habár végül kapott gól nélkül úsztuk meg, számtalanszor jöhetett ellenfelünk létszámfölényben, miután elkényelmesedtünk a 7 gólos vezetésünk birtokában.

A padon lentről: Koncz Dávid, Kis Enikő, Csepregi Zsombor, Strohmayer Márk, Bata Pál, Petrás Máté. Vezetőedző: Németh István
TKSE I. 12-0 Isaszeg
TKSE I. 7-0 Maximo 

Gólszerzőink: Petrás Máté 14 , Strohmayer Márk 5

Második számú csapatunk ezúttal Nagykátán szerepelt. Elsőként a roppant jó mozgású budapesti Ikarus volt az ellenfél. Habár mezőnyben jól tartottuk magunkat, sajnos elől kevésbé, míg hátul igencsak gólképesek voltunk.

A következő mérkőzés roppant kiegyenlített volt. Az alapszakasz során is kiegyenlített és fordulatos meccset játszottunk a Zsámbokkal, míg az alsóházban sem volt ez másképp. Habár végül 4-2-es vereséget szenvedtünk, a játék, a hozzáállás maximálisan kiemelhető. Sajnos nagyon nehezen találunk jó góllövő cipőt..

Balról: Pálinkó Károly, Safranyik Máté, Kézér Vince, Ivanics Zalán, Sós Dávid, Bodor Gergő

TKSE II. 1-11 Ikarus
TKSE II. 2-4 Zsámbok

Gólszerzőink: Bodor Gergő 2, Ivanics Zalán




Az utolsó fordulóra február elsején kerül sor, Kókán. Reményeink szerint a második számú együttesünk képes lesz pontokat szerezni a Maximo, Isaszeg, Kerepes hármas ellen a délelőtt folyamán, míg a délutáni programban az élbolyhoz tartó Kistarcsa, Ikarus és Zsámbok ellen próbálja meg pontjait növelni az első csapatunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése