2020. január 27., hétfő

U13: Az első játéknapon 6 pont


Vasárnap délután Üllő volt az úticél, ahol sorrendben a Tóalmás, a Tápiószecső és a Kincsem Lovaspark III. volt az ellenfél.
Illetve lett volna, ugyanis a Tóalmás nem érkezett meg az első találkozóra. Így fegyelmi határozat után kaptuk meg a három pontot.
Első találkozónk így a Kincsem Lovaspark ellen volt. Jól indult a mérkőzés hiszen Kézér előnyhöz juttatta a csapatot egy szép csel után. A félidő után újra Kézér talált a kapuba, majd Petrás egy pimasz lövő csel után gurított az üres kapuba. Sajnos a hajrára elfáradtunk picit, ellenfelünk két gólt is szerzett, de a győzelem így is megszületett.
A második mérkőzésen a Tápiószecső volt az ellenfél. Álomszerű kezdés után Petrás rúgott gyönyörű gólt. A folytatásban sárga-fekete helyzetek voltak, ami idővel góllá is érett. A félidő után egy időn túli szabadrúgással újra mi vezettünk. A második játékrész elején totál felőrölt ellenfelünk, és az öt perc alatt kapott öt gól ellen nem volt mit tenni. A végén közelebb kerülhettünk volna a jó képességű ellenfélhez, de nem maradt más hátra, mint a gratuláció.



Eredményeink:
TKSE 3-2 Kincsem Lovaspark III.
TKSE 2-7 Tápiószecső FC
TKSE 3-0 Tóalmás SK
Gólszerzőink: Kézér Csaba 3, Petrás Máté 2
A folytatásban február 2-án Nagykátán zárunk, ahol a Zsámbok, az Újlengyel és a Pilis lesz az ellenfél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése