2020. január 27., hétfő

U15: Hoztuk a kötelezőt, feljutottunk a felsőházba!


Vasárnap délelőtt Kókán játszott U15-ös csapatunk. Volt bennünk félsz, hiszen az előző napi U17 is igen megterhelő volt a fiataloknak, valamint legutóbbi eredményeink alapján győzelmi kényszerben voltunk ahhoz, hogy elérjük a kitűzött célt.
Első mérkőzésen a tápiószentmártoni Aranyszarvas csapatával kezdtünk, és végig irányítva a találkozót, szép támadásokat vezetve, 9 gólt elérve nyertünk magabiztosan. Mindez bebiztosította a célunk elérését.
A második mérkőzésen a Dány ellen játszottunk. Rosszul indult a találkozó, de felpörögtünk időben, és fordítottunk. A találkozó kicsit langyosra sikerült mind a két csapat részéről, de győzelmünk nem forgott veszélyben.
Az alapszakaszban 46 gólt lőttünk, és 12-t kaptunk, ami a második legjobb, de a tabellán “csupán” csak a harmadikok lettünk, mivel a Nagykáta mindkét csapata legyőzött bennünket. Felsőházba jön meg az Újszilvás.


Eredményeink:
TKSE 9-2 Aranyszarvas
TKSE 4-2 Dány
Gólszerzőink: Nagy Dávid 3, Kukléta Patrik 3, Bodor Tamás 2, Alföldi Benjámin 2, Mózes Bence, Pap Balázs, Horváth István
A folytatásban a felsőház III. csoportjába kerültünk, ahol a két csoport elsőjével kezdünk (Kakucs, Nagykáta I.), majd a Nagykőrös és Újszilvással játszunk, míg az Inárcs, Monor és Nagykáta II. marad az utolsó fordulókra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése