2020. január 29., szerda

U15: Az utolsó fordulóig él a remény

U15-ös futsal csapatunk a hétvégén Tápiószentmártonban szerepelt, ahol a Nagykőrösi Kinizsi valamint a Nagykáta II. csapata volt az ellenfél. Előzetesen nem várt egyszerű feladat a fiúkra, hiszen egymás után kellett két mérkőzést játszani, sőt igencsak erős csapatok ellen.

Az első mérkőzés remekül kezdődött. Végig fent védekeztünk, ellenfelünknek lehetősége sem volt a kibontakozásra. Beszorítottuk őket, járattuk a labdát, és jó döntéseket hoztunk a kapu előtt, aminek az eredménye az lett, hogy 10. percig magabiztos, 3 gólos előnyt tudhattunk magunkénak. Sajnos a korán összeszedett szabálytalanságok után ellenfelünk kis büntetőt is rúghatott, de Szrapkó védte azt. A folytatásban továbbra is tudtunk dominálni, frissíteni, így a végén két számjegyű lőtt gólunk lett, továbbá tíz gólos győzelmünk. 



A második találkozón az alapszakaszban 4-2-es verést ránk mérő Nagykáta II. jött szembe. Az első tizenöt perc kiegyenlített volt, és kicsit langyos is. Aztán robbantottunk egyet, és két perc alatt, három gólt is berámoltunk a kékek kapujába. A második félidőben nem csak megőriztük, de növelni is tudtuk azt, és rendkívül imponáló, 8-1-es sikert arattunk. 

TKSE 11-1 Nagykőrösi Kinizsi
TKSE 8-1 Nagykáta II.

Gólszerzőink: Földi Gergő 7, Kukléta Patrik 7, Nagy Dávid 2, Bodor Tamás 2, Koncz Sándor.


Az eredményeink után joggal lehet bennünk némi vágy a nyolc közé jutásra. Az utolsó fordulóban, február elsején Albertirsára utazunk, ahol (sorrendben) az Újszilvás, az Inárcs és a Monor lesz az ellenfelünk. Három győzelem esetén biztosan a negyeddöntőbe kerülnénk, minden más esetben jöhet a számolgatás. Amiről szívesen lemondanánk. 

Állósor (balról): Nyíri Mihály(klub elnök), Gáspár Sándor (technikai személyzet), Mózes Bence, Kukléta Patrik, Szrapkó László, Horváth István, Németh István (vezetőedző). Guggolósor (balról): Földi Gergő, Nagy Dávid, Koncz Sándor, Bodor Tamás.




A hétvége után a csapat kapitánya, Mózes Bence értékelt:
Alapvetően nekünk nagy pályás csapatunk van. Azért indultunk el, hogy az állóképességünk, és a kondíciónk megmaradjon, de az eredmények ennek ellenére folyton jöttek. Ezt mis sem gondoltuk volna, hogy eljutunk idáig, és ekkora lehetőség kapuja előtt leszünk. Úgy vágtunk neki, hogy fejlesszük a technikai tudásunkat, valamint bátor, nyílt, végig nyomás alá helyezzük játékunkkal ellenfelünk, ami sikerült többnyire eddig. Szombaton kemény mérkőzések várnak ránk, de függetlenül az eredménytől ez már így is nagy teljesítmény. Szívünk-lelkünk a pályán lesz, és megpróbálunk mindent megtenni, hogy bekerüljünk a legjobb nyolc közé! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése