2020. január 27., hétfő

U15: Csodás rajt a felsőházban!


Vasárnap U15-ös csapatunkon volt a sor, hogy bebizonyítsa, valóban a legjobbak között a helye. A kihívás igencsak nagy volt, hiszen az alapszakaszt pontveszteség nélkül megnyerő Nagykáta I., valamint az NB3-as utánpótlás bajnokságban edződő Dabas-Gyónra épülő Kakucs volt az ellenfél, akik szinten az alapszakaszt megnyerték.
Első meccsünk utóbbiak ellen volt. A mérkőzésen végig labdabirtoklási fölényben voltunk, de a gól nem akart összejönni, mi több egy figyelmetlenség után ellenfelünk szerzett szép találatot. Szrapkó egy szép kidobással hozta helyzetbe Földit aki a kapust is kicselezve rúgott gólt. A második játékrészben megéreztük, hogy több keresnivalónk is lehet. Végig nyomás alatt tartva ellenfelünket, szép támadásokat vezetve, okosan befejezve azokat végül 4-1-re győztünk.
A pihenő után a Nagykáta csapata jött, akikkel már az alapszakaszban is óriási csatát vívtunk. Kezdetben azonnal egymásnak estek a csapatok, a sok helyzettel tarkított meccsen végül Földi szerzett vezetést a félidő felénél. Jól ment a játék, de egy hiba után egyenlített az ellenfél. A fordulás után álomszerűen indult a játékrész, Nagy kapott szép labdát, és nem teketóriázott, nagy erővel a kapuba vágta azt. Több labdánk is volt ahhoz, hogy eldöntsük a találkozót, ám még kis büntetőket is hibáztunk, és végül egyenlített az ellenfelünk.





Jól indít a rájátszás, ám egy játéknap után messzemenő következtetéseket nem szabad levonni. A folytatásban, január 26-án a Nagykőrös és a Nagykáta II.-es csapata jön majd szembe velünk.
TKSE 4-1 Kakucs
TKSE 2-2 Nagykáta I.
Gólszerzőink: Földi Gergő 3, Nagy Dávid, Kukléta Patrik, Bodor Tamás

Állósor (balról): Mózes Bence (csapatkapitány), Horváth István, Szrapkó László, Kukléta Patrik, Németh István (vezetőedző). Guggolósor (balról):Nagy Dávid, Koncz Sándor, Földi Gergő, Alföldi Benjámin, Bodor Tamás Róbert 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése