2020. március 10., kedd

Felnőtt: Keserű hétvégi mérkőzés

Vasárnap ebédidőben indult útnak felnőtt csapatunk, méghozzá Inárcsra. A közel  50 perces utazás után bőven volt idő elkészülni a mérkőzésre, csakhogy az öltözőnk igencsak foghíjas volt. Mindösszesen 12 fővel érkeztünk meg a piros mezesek otthonába, ráadásul egyik kapusunk eltiltott, míg másik kapusunk munkahelyi elfoglaltság okán nem tudott eljönni.



A találkozón visszahúzódva, kissé feladva a támadásokat próbáltuk meg minél tovább húzni kapott gól nélkül. Ám nem indult túl jól számunkra a mérkőzés, többször is veszélyeztetett a hazai csapat, és végül a tizedik percben meg is szerezték a vezetést, egy bal oldali beadást Urbán vett le, és rúgott a kapunkba. A második találatra sem kellett sokat várni, amikor bő 25 méterről egy idő előtt elvégzett szabadrúgás kötött ki a kapunkban. A folytatás viszont derült égből jövő villámcsapásként érte a hazaiakat, hogy nem megtörtünk, hanem felélénkültünk. A szünet előtt Réczi került ígéretes helyzetbe, amit blokkoltak, Németh veszélyeztetett egy oldalszabadrúgásból, és Bottlik megindulásaiban is volt veszély. 

A második játékrész jól indult. Bátrabban mentünk letámadni, többet mozogva szövögettük a támadásainkat, és többször is helyzetbe kerültünk. Legközelebb Tószegi járt a gólhoz, ám nagy erejű lövése az oldalsó kapufán csattant. A 65. percben egy eladott labdát lőtt Urbán a kapunkba, majd három percre rá remekül ugratták ki, és a kapunkba gurított. Az utolsó húsz percben sajnos teljesen szétesett csapat benyomását keltettük, talán megnyert párharc nélkül. Támadójátékunk visszaesett, míg hátul is bőven követtünk el hibákat, és nem utolsó sorban, mentálisan is csődöt mondtunk. Az utolsó tíz perc még két inárcsi találatot hozott - legalább 5 ziccer után. 

Inárcs VSE 6-0 Tápiószőlős KSE (2-0)

Inárcs VSE: Kerekes - Ladányi, Posta, Tima (Lacsek 86'), Kovács (Málinger 66')- Ordasi, Tőkés, Mata T. - Megyeri (Nyerges 86'), Fábri (Mata P. 60'), Urbán (Nagy 75')
Tápiószőlős KSE: Mészáros - Görbe S, Németh, Bottlik, Sólyom - Tószegi, Losonczy, Réczi, Ifj. Gál, Alföldi - Id. Gál (Tóth 53')


Gólszerzők: Urbán 3, Ordasi 2, Posta
Sárga lap: Málinger ill. Sólyom, Németh
Piros lap: - 


A forduló további eredményei:
Újszilvás KSE 0-3 Albertirsa SE 
Sülysáp SE 3-2 Abonyi KID FC
Úri KSK 3-0 Nyáregyházi SE
GEAC-FISE 0-2 Újlengyel DSE
Galgahévíz SK 4-1 Dánszentmiklós KSK 
Dány KSK 2-1 Pilisi LK II.
Tápiógyörgye KSK 3-0 Nagykőrösi Kinizsi SE II.

A tabellát 45 egységgel az Albertirsa vezeti, mögötte a Tápiógyörgye áll, 37 ponttal, ám rájuk a hat mérkőzés óta pontot sem vesztő Sülysáp vár a következő játéknapon. A tabella közepe szoros, két győzelemmel nagyot lehet előremenni, ahogy vereséggel hátrafelé csúszni is. Ránk március 14-én a területi rangadó, az Újszilvás elleni mérkőzés vár, amit mi a 11. pozícióból, míg ellenfelünk a 15. helyről várhat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése