2020. március 3., kedd

Utánpótlás: Két újabb edzőmérkőzést játszottunk

Kedden délután U14-es csapatunk utazott Albertirsára, hogy a Déli csoportban öt győzelemmel a második helyen álló csapat ellen mérje össze tudását egy edzőmérkőzés formájában.


A találkozó végig színvonalas volt, rendkívül sok gól esett rajta. Mindkét csapat nag
y iramot igyekezett diktálni, külön öröm, hogy szép létszámban jelent meg a két csapat. Bőven volt játékidő mindenkinek, és lehetőség arra, hogy a bajnokság hetében egy kis erőt gyűjtsön a sorozatos mérkőzésekre. A fordulatos mérkőzésen előbb a hazaiak vezettek, majd fordítottunk, aztán 3-2-es állásnál már a hazaiak voltak boldogabbak. Hiába egyenlítettünk, 5-3-ra is elhúzott az ellenfél, de végül további négy találatot bevittünk az 'irsai kapuba, miközben csak egyszer kellett a saját kapuból kiszedni azt. A végeredmény 7-6 lett nekünk, Horváth István öt, és Alföldi Benjámin két góljának köszönhetően. 



U14: Albertirsa SE 6-7 Tápiószőlős KSE 



Pénteken U11-es csapatunk - egy része - játszott visszavágót a Tápiószele ellen. Az újabb műfüves mérkőzésen ezúttal is 6:6 ellen fociztak a gyermekek, a 3x25 perces találkozón. A játék során sokkal több volt a pozitív játékelem mint bő egy hete, de a gólok számában ezúttal is alulmaradtunk. Az első két harmad után 5-6-ra vezetett a hazai csapat, végül 12-6-ra nyertek ellenünk. Sokkal több jó döntést hoztunk elől, viszont a csapatjáték, az együttműködések még hiányoznak. Sajnos volt néhány egyéni hiba is amit a rendkívül jó erőkből álló Tápiószele képes volt kihasználni. Takács Dominik és Bodor Gergő kiemelkedően ügyes volt a támadójátékban. 




U11: Tápiószele SE 12-6 Tápiószőlős KSE 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése