2020. június 25., csütörtök

2020. Focitábor - I. turnus - 4. nap

A tábor utolsó előtti napját igyekeztünk úgy megtervezni, hogy legyen benne valami extra program. A mai napon új sportággal is megismerkedtünk, a lábtollassal, szülinapoztunk és hangulatos feladatokkal múlattuk az időt délután.



Ez volt az első olyan délelőtt, amikor kicsit lazábban indult a nap, és kötetlen rajzolás valamint labdázás szerepelt csak a programban. Aztán a lábtollas egyik úttörő állomása, a tápióbicskei kirendeltség érkezett be a pályára, hogy egy rövid sportági bemutató után az alapérintéseket, majd az egyéni-, a páros-, és a csapatjátékot is bemutassák a rendkívül nagy technikai tudással bíró sportágból. A gyermekek nagyon élvezték - de reméljük megmaradnak a labdarúgásnál - is.



Az ebédet követően volt egy rövid dinnyézés, továbbá egy kis szabadidős program is. A délutáni foglalkozáson kispályás, nagy pályás foci, valamint a kapura lövések szerepeltek. A végig izgalmas játékok során örültünk, hogy sok csel, érintés, átvétel vagy éppen lövéstechnika visszaköszönt.




A nap nem ért véget, ugyanis a tábor egyik részvevője, Lévai Szilvia a mai napon töltötte be 14. életévét, és így a közös tortázás sem maradt ki, ahogy a Halász Judit sláger sem - igaz a tábor részvevői által előadva.




A holnapi napon versenyezni fognak a gyermekek egymással, különböző versenyszámokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése