2020. június 27., szombat

2020. Focitábor - I. turnus - 5. (záró)nap

Pénteki napra sajnos elérkezett a tábor utolsó, zárónapja. Általában ez már lazább szokott lenni, és csak néhány versenyszámban vetélkedtek egymással a gyerekek, a délután a játékról, és a táborzáróról szólt.




A reggeli mozgás kötetlenebb ráhangolással - játék, kapura lövés - kezdődött, majd öt azonos életkorú, képességű csoportot igyekeztünk kialakítani, hogy mindenki örömét lelje, és esélye legyen a sikerre. A gyerekek ügyességi akadály és labdás pályán, büntető és célbarúgó állomásokon versengtek a győzelemért. A feladatok után ki színezéssel, rajzolással, ki focizással töltötte az időt.



Az ebédet követően ezúttal nem volt közös feladat, hanem a gyerekek szabadon játszhattak. Először egy 6:24 elleni mérkőzést próbáltunk játszani, ahol a négy legidősebb kiegészült az edzőkkel és mindenki más ellen játszott - ám ez a mérkőzés idő előtt véget ért, ugyanis a vihar átírta számításainkat.




Ezáltal előrehoztuk a táborzáró beszédet, a díjak átadását, az ünnepélyesebb záróceremóniát. Ezt követően jóízűen falatoztak a gyerekek a pizzából, a süteményekből, majd jött a szülő-gyerek foci, ahol újfent győztek a fiatalabbak, csakúgy mint egy évvel ezelőtt.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése