2020. június 11., csütörtök

Vasárnap tartjuk a Családi napunkat!

Június 14-én megpróbáljuk ezt a csonkább (...) idényt is méltó módon lezárni, ám mivel igen rövidke év volt, így a szokásos szezonzáró helyett ezúttal Családi napot tartunk.



A délelőtt a kisebb korosztályoké lesz (U7-U9-U11). Néhány ügyességi feladatot találtunk ki, melyekben emlékéremmel díjazzuk majd a legügyesebbeket, leggyorsabbakat. Szeretnénk egy nagyon hangulatos szülő-gyerek focit is lejátszani, mely rendre nagyon hangulatosan zajlik. A játékos délelőtt után reméljük mindenki jó szájízzel fogyasztja majd el a gulyáslevest.

Délután hasonló elvek szerint, de az idősebb korosztályaink (U13-U14-U16) jönnek el a Sport utcába. Az ügyességi állomások, a feladatok hasonlóak lesznek, de egy kicsikét mindent megnehezítünk számukra. Reméljük a szülői csapat szerveződik, mert van miért visszavágni.



A programokat színesíti majd egy ugrálóvár is, mely főként a délelőttben szerepel aktívan. A helyszínen mindenkinek lesz lehetősége Tápiószőlős KSE karkötőt is beszerezni, hogy ezzel is megmutassuk, mennyire egységesek vagyunk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése