2020. június 19., péntek

Rendkívüli Családi napot tartottunk

A 2019/20-as esztendő igencsak rövidre csökkent, hisz a járványhelyzet márciusi kirobbanása, terjedése és lecsengése lényegében a második félévre egészében rányomta bélyegét. Ennek ellenére szerettünk volna egy olyan programot adni a gyermekeink és szüleik számára amivel mégiscsak mosolyogva, boldogan és a jövőre nézve zárhattuk volna le az évet.



A dátum kapcsán mindenképp a gyereknaphoz közeli időpontot akartunk keresni, ám az idősebbek ballagását már nem tudtuk kikerülni teljes mértékben. Színesítette a programunkat a Napvirág Ugráló felfújható légvára, melyben gumilabdával lehetett röplabdázni, kosárlabdázni és természetesen focizni is.



A délelőtt még kegyes volt az idő hozzánk, így a három ügyességi pályát végigtudta mindenki járni, és szlalomozásban, célba rúgásban valamint akadályversenyben is sikerült rendkívül izgalmas versenyeket egyrészt megtervezni, másrészt pedig mozgásra invitálni a fiatal gyerekeket, akiket ezúttal három korcsoportra osztottunk a játékos feladatok során. Külön öröm, hogy akik eddig nem vettek részt egyesületi edzéseinken, de testvére sportolt, bátran bekapcsolódott a játékba.


A délelőtt záróakkordja és főszáma a szülők, edzők és gyerekek mérkőzése volt, melyen habár jól indult az idősebb csapat, de a fiatalok egy pillanatra sem adták fel, és végül igazságos 9-9-es döntetlen született. 



A két korcsoport (mivel délután a bajnokságban szereplő csapataink jöttek... volna) közötti átmenet az addigra elkészült gulyásleves volt, ám átmenetről sajnos az özönvízszerű esőzés okán nem lehetett igazán beszélni.



Az idősebb csoportokból addig csak páran értek ki, így ott rövidebb, kötetlenebb volt a program. Egy rövid házi FIFA bajnokság, néhány kártya-party, kártyatrükk és az eszközök elpakolása után kötetlen focizás a műfüves pályán.



Összességében aki megélte a vasárnapi napot, biztosak lehetünk benne, hogy mosollyal, és örökre emlékezetes Családi nappal gazdagodott a sok-sok emlék, és nevetés mellett.


A fotótárat ide kattintva érhetik el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése