2020. június 11., csütörtök

Focitáborunk hamarosan elindul

Sokáig kilátástalan volt a helyzet, ám a Kormány rendeletei szerint először a napközis táborok, majd az ottalvós táborok is megrendezésre kerülhetnek. Ahogy az elmúlt években, úgy idén is két turnusban - június 22-26. valamint júlus 27-31. között - várjuk majd a gyermekeket. Sajnos van olyan program, amit az elmúlt évek rutinjai közül ki kellett szednünk az egészség megőrzése érdekében, ám így is változatos és színes lesz a táborunk összetétele.


Használni fogjuk az Exerlights nevű edzés rendszert, programot, mely számtalan német első- és másodosztályú csapat edzéseiben jelen van. Az egyéni döntések, a folyamatos tájékozódás és kommunikáció mellett a csapatok összetételét is manipuláló rendszer rendkívül modern és sokszínű, mely pont ideális a mai modern környezethez viszonyítva.



A szintén német Samicap szintén ismerős a gyermekek számára, hiszen a mozgásfejlesztés mellett az átvételeket, az irányba történő átvételt, a lövéseket is könnyedén lehet modellezni az eszköz segítségével. A képességfejlesztő eszközt számtalan professzionális klub használja a mindennapokban is.



Idén sem marad ki a programok közül a tollaslabdázás, melyet a ceglédi LivingSport centrumában fogjuk megtartani. A tavaly nagy sikert arató új sportág rendkívül mozgás- és inger-gazdag volt, így idén sem maradhatott ki. A játékosságot szem előtt tartva igyekszünk majd mindenki számára elegendő impulzust adni, és motivációt az egyéni vagy épp páros mérkőzésekhez.



Újdonság lesz idén, hogy a Viking SE személyi edzője, Nemes Adrienn is tart majd egy mozgásfejlesztő, saját testsúlyos edzést, valamint az egészséges életmódról, táplálkozásról fog beszélni a gyerekeknek.



Továbbá megismerkedünk egy új sportággal, nevezetesen a lábtollal. A tápióbicskei egyesületet fogadjuk majd a táborban, hogy egyrészt megismertessék a játékot, bemutassák az alapmozgásokat, alapérintéseket, majd szabadon gyakorolhatnak a gyerekek a nem túl hétköznapi, de annál izgalmasabb játékkal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése