2020. augusztus 20., csütörtök

Abonyban rajtolunk!

 Vasárnap kezdődik meg a Pest megyei III. osztály, Keleti csoportjának versenye. Első fordulóban rögtön egy közelebbi ellenfelet kaptunk, méghozzá az Abony vendégei leszünk. A kék-fehérek öltözőépületének a koronavírus okozta leállás után kiépítették az előrenyúló tetőszerkezetet, majd egy nagy összefogás keretein belül a kispadokat is korszerűsítették. 


Részünkről sajnos a felkészülés rendkívül érdekesre sikeredett. Nagy létszámmal kezdtünk, majd kissé visszaesett mindez, az előkészületi mérkőzéseken lefelé ívelő volt a teljesítmény, sőt főpróbázni nem is tudtunk, ugyanis ellenfelünk egy ismerősénél felütötte a koronavírus a fejét, így az utolsó pillanatban közös megegyezéssel mindez elmaradt. A bajnokságra ennek ellenére készen vagyunk, érkezőink közül többen is stabil teljesítményt nyújtottak, valamint saját fiataljainkra, és a rutinosabb játékosainkra egyaránt támaszkodhatunk. 

Az elmúlt mérkőzések sajnos nem sikerültek túl jól az Abony ellen -2019.10.26. Abony 4-1 Tápiószőlős, 2019.04.21. Tápiószőlős 2-4 Abony. Ám bő egy évvel ezelőtt, október 14-én 0-4-es győzelmet arattunk felettük. 

A korábbi tapasztalatok okán van esély egy sokgólos mérkőzésre, valamint arra biztosan fel kell készülni, hogy a fiatalokhoz bátran nyúló abonyiak végig masszívak lesznek, és jó erőben várják a bajnoki nyitányt. 

(fotó forrása: Abonyi KID FC hivatalos Facebook oldala)



2020.08.23. (vasárnap), 17:00
Abonyi KID FC - Tápiószőlős KSE
játékvezető: Kiss Tibor Zoltán
segítői: Oláh Attila, Bublos Olivér 


A forduló további párosításai: 
Ecser SE - Sülysápi SE
Úri KSK - Péceli SSE
Újlengyeli DSE - Nyáregyházi SE
Tápiógyörgye KSK - Újszilvás KSE
Zsámboki SE - SK Tóalmás
Galgahévíz SK - Turai TC
Dány KSK - Inárcs VSE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése