2020. augusztus 5., szerda

U16: Tíz gólos döntetlen a Tápióság U19-es csapata ellen


Július utolsó hetében edzésbe állt az újjá formálódó U16-os csapatunk. A heti két edzéssel és számos felkészülési találkozóval készülő gárda idén a Jász-Nagykun-Szolnok megyei U16-os bajnokságba nevezett sikeresen. 


A felkészülés első hetében rögtön játszottak is a fiúk, hiszen március 7-e óta sok idő eltelt. A Tápióság KSK U19-es csapata volt az ellenfél, mely habár jóval idősebb ligában fog szerepelni jobbára 2002-2003-as születésű gyerekekkel álltak ki, de 2006-os is volt a keretükben. 




A 3x30 perces találkozón végig sokat birtokoltuk a labdát, számtalan helyzetet, lövési lehetőséget kialakítottunk, sőt egy gólos hátrányból három gólos előnyt szereztünk. A remekül előkészített pályán volt lehetőség az új játékrendszer kipróbálására, az alapvető taktikai elképzelések gyakorlására is, ahogy a visszatámadásokra egyaránt. Sajnos jópár játékosunk hiányzott még, s mindössze egy cserével tudtunk elmenni a találkozóra, de bőven kapott mindenki minimum 45 percnyi időt a pályán. 


A folytatásban továbbra is heti kettőt edzünk, s játszunk a Sülysáp, a Nagykáta és az Abony korosztályos csapataival is, hiszen bőven van még feladat, főleg azok számára akik első bálozók lesznek nagypályán. 


Tápióság KSK U19 5-5 Tápiószőlős KSE U16


Gólszerzők: Horváth István 3, Nagy Dávid, Oravecz Kristóf 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése