2020. augusztus 31., hétfő

Továbbra is pont nélkül

 Vasárnap délelőtt 10 órakor hazai környezetben is bemutatkozott felnőtt alakulatunk. Sajnos egyelőre sok a sérült, a beteg, illetve néhány játékosra még nem számíthattunk, így kissé nyögvenyelős a szezonkezdet. Ellenfelünk az a Dány KSK volt, akivel rendre gólzáporos mérkőzést vívtunk az utóbbi időben. Erre most sem lehetett panasz, igaz újfent a mi kárunkra. 





A kezdőcsapatba rögtön bekerült az Újszilvásról egy év után visszatérő Gonda Tamás, aki korábban évekig meghatározó tagja volt a csapatunknak, a sérülésből visszatérő Mészáros Krisztián egyaránt kezdő volt,és mindössze Szabó beállásában bízhattunk. A mérkőzés kissé langyos tempóban indult, a kezdeti ismerkedés és mezőnymunka után a vendégek alakítottak ki helyzeteket, melyek közül a 20. és a 22. perc között Lakatos révén kettőt gólra is váltottak. Pillanatra azt gondolhattuk, hogy újra kezdődik az abonyi mérkőzés okozta rémálom. Ám a csapat tudott újítani, és egy rendkívül attraktív 3 percnek köszönhetően Mészáros indítását Tószegi emelte a kapuba, majd Ifj. Gál szögletét Bottlik fejelte a kapuba. Már-már úgy tűnt, hogy egállal vonulunk szünetre, ám Lakatos harmadszor is betalált egy üres kapuig játszott szituáció után. 


A második félidő még inkább a mezőnymunkáról szólt, igyekeztünk átvenni a kezdeményezést, de sajnos nem bírtunk megújulni, hiába váltottunk szerkezetet, sajnos támadásban erőtlenek voltunk a mérkőzésen, míg hátul a kapunk nem igazán forgott veszélyben. Egy-egy kósza átlövés vagy védelmi megingás okozhatta volna az áttörést, ám mindez nem jött össze, így idénybeli második mérkőzésünkön a második vereségünket is elszenvedtük, ezúttal a Dány ellen. A következő forduló sem lesz egyszerűbb, ugyanis a szomszédos Újszilvás látogat majd hozzánk. 


Tápiószőlős KSE 2 - 3 Dány KSK (2-3)
Gólszerzők: Tószegi, Bottlik ill. Lakatos (3)

Tápiószőlős KSE: Oravecz - Görbe, Gál, Németh, Mészáros - Ifj. Gál, Bottlik - Tandari, Gonda, Alföldi - Tószegi 
csere: Szabó 

Dány KSK: Bene - Kálmán, Tóth, Szabó, Lázár - Gódor, Vaskor, Palkó, Kovács - Lakatos, Horváth
csere: Kőhalmi, Litkey, Serbán, Tóth, Céró 


A forduló további eredményei:
Inárcs VSE 3-0 Galgahévíz SK
Turai TC 2-2 Újlengyeli DSE
Nyáregyházi SE 5-2 Úri KSK
Péceli SSE 3-2 Ecser SE
Sülysápi SE 4-2 Zsámbok SE
SK Tóalmás 1-4 Tápiógyörgye KSK
Újszilvás KSE 1-2 Abonyi KID FC


Veretlenül a tabella élén áll az Inárcs, a Pécel és az Abony, pont nélkül hátul kullog csapatunk mellett a Galgahévíz, az Úri, a Zsámbok, és az Újszilvás. Reméljük, egy hét múlva már számunkra elfogadhatóbb tabelláról, eredményről is beszámolhatunk.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése