2020. augusztus 4., kedd

Hírek a felnőtt csapatról

A Törtel elleni bravúros győzelemmel indult a felnőtt csapat felkészülése, ám az előre lekötött mérkőzések jórésze borult, új időpontot kapott.


25-én Turára látogatott a gárda, ahol a helyiek ellen mérgezte össze a tudását a csapat, ám sajnos a foghíjas keret, a sok hiba mind a támadójátékban, mind védekezésben 5 gólos vereséget jelentett. A folytatásban edzések voltak terítéken, majd a Ceglédbercel ellen tervezett hétvégi találkozó elmaradt. 



A folytatásban még játszunk a Szentmártonkátával, a Tápiószecső U19-es csapatával is, és hamarosan jön az Abony elleni bajnoki nyitány. 


Új igazolásaink is vannak. Gál Péter az Újszilvás csapatából érkezett hozzánk, főleg a támadásokért lesz felelős a fiatal játékos. Tandari Patrik és Földi Gergő igazolt meg hozzánk, akik az elmúlt években jobbára a kispályán mutatták meg magukat. A pálya szélén és a védelemben is bevethető a két jó testi adottságokkal bíró játékos. 
Távozott a csapattól Ábrán Roland, aki az Aranyszarvashoz igazolt, Varga Sándor Farmosra, Trasser Antal pedig nevelőegyesületébe, Ceglédbercelre tért haza. 


A volt játékosainknak köszönjük, amit klubunkért tett, és sok sikert kívánunk új csapataikban. Az újakat pedig nagy szeretettel fogadjuk és köszöntjük zöld mezben! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése