2020. augusztus 31., hétfő

U16: Győzelemmel hangoltunk a bajnokságra

 U16-os csapatunk pénteken lejátszotta harmadik, egyben utolsó felkészülési találkozóját a bajnoki rajt előtt. Az öt hetes felkészülésben több edzőmérkőzés volt tervezve, ám volt, hogy a mi hibánkból, volt, hogy ellenfelünk okán de néhány elmaradt. Az utolsó, bajnoki előtti hétvégén az Abony U15-ös csapata látogatott hozzánk. 




A mérkőzést végig irányítani tudtuk, sok edzésen is begyakorolt játékhelyzetet jól alkalmaztunk, szép támadásokat is vezettünk, és kiadós, gólzáporos győzelmet arattunk fiatalabb ellenfelük ellen. A 90 perc során szerencsére mindenki tudott több olyan pozícióban is játszani, amibe a bajnoki mérkőzések során kerülhet, külön öröm, hogy számtalan helyzetet kialakítottunk, ám sajnos sok maradt kihasználatlanul is. 

Viszonylag magas szinten tudtuk alkalmazni a visszatámadást, a nyomást az ellenfél védőire, és az új játékrendszer előnyeit is egyre inkább elsajátítjuk. Tetszetős pontrúgás gólokat szereztünk, valamint alakult a visszafelé védekezésünk is. Egyre kevésbé szakadt ketté a csapat, és a labdakihozatal, valamint a célzóna is tetszetősen lett bejátszva. 

A következő egy hétben két edzés vár ránk, és szeptember 5-én, szombaton reggel indulunk Rákóczifalvára, hogy megkezdjük a 2020-2021-es évadot. 


Tápiószőlős KSE 13-1 Abonyi KID FC U15

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése