2021. január 22., péntek

Felnőtt futsal: a tét már a négyes döntő

 Vasárnap Gyömrőre utazott felnőtt futsal csapatunk, hogy a Zsámbok és a Pécel ellen kivívja a továbbjutást, és a legjobb nyolchoz csatlakozást az idei Futsal7vége versenysorozatban. 



Első találkozón a már ismerős, ám nevek alapján átalakult Zsámbok volt az ellenfél. A kezdeti ismerkedés után átvettük az irányítást, sok szép helyzetet dolgoztunk ki, ám a befejezésbe hiba csúszott. A félidő derekán Ifj. Gál szépen fordult be, és megszerezte a vezetést. A folytatásban kiegyenlítettebb volt a mezőnyjáték, de a kapu előtt mi hoztunk jobb döntéseket, így két góllal abszolváltuk a találkozót. 

A második mérkőzésen a tavalyi final four-os Pécel volt az ellenfél, akik idén a nagypályán alaposan elpáholtak minket. Kiélezett találkozót játszottunk velük ezúttal, melyben mindkét fel nagy erőket mozgósított a győzelemért, és az idei négyes döntős álmaiért. Az első félidei gól nélküli eredményt, végül egy nagyszerű összjáték végén Kiss törte meg léc alá tartó lövésével. A hátralevő időben 5 a 4 ellen is kellett védekeznünk, de mivel sikeresen tettük mindezt, valamint a szerencse mellénk pártolt, így lehoztuk zsinórban harmadik találkozónkat is hátul kapott gól nélkül.

Tápiószőlős KSE 2-0 Zsámboki SE 

Tápiószőlős KSE 1-0 Péceli SSE 

Gólszerzőink: Kiss Á (2), Ifj. Gál

A folytatásban Monoron zajlik le a negyeddöntő, ahol sorrendben a Leányfalu, a Dabas és az Érd csapatai lesznek az ellenfelek. Amennyiben a négyes első két helyen végzünk, úgy a négyes döntőbe kvalifikáljuk magunkat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése