2021. január 11., hétfő

U15: Izgalmas találkozón döntetlen az ASE ellen

 Szerdán pótolta a korábban elmaradt találkozóját az U15-ös csapatunk, a Pest megyei Futsal7vége U15-ös, déli csoportjában. A találkozó rengeteg helyzetet, fordulatokat és pontosztozkodást hozott. 



Valamennyivel a hazai Tápiószentmárton kezdte aktívabban a mérkőzést, többször is lövésekkel próbálkoztak, ám jó kapusteljesítményünknek köszönhetően nem jutttak vezetéshez. A folytatásban ébredeztünk, jöttek a helyzetek, Alföldi révén kerültünk egyszer igazán nagy helyzetbe, és csak centik hiányoztak lövése után. A 10. percben mi végeztünk el egy szögletet, ám ellenfelünk megkontrázott, és Lengyel révén vezetéshez is jutott. Habár számtalan lehetőség kínálkozott még a gólszerzésre, a félidő végéig egyik csapat sem tudott élni az előtte álló lehetőségekkel. 

A második játékrész számunkra indult jobban, előbb Alföldi elfutása után jó helyzetbe hozta Horváth-ot, aki nem hibázott, majd ugyanilyen leosztás után az üres kapuba kellett pofozni a játékszert. Habár nálunk volt az előny gyorsan, Báder rafinált lövése után újra egálban volt a két csapat. A záró tízperc egy ASE góllal kezdődött, Varró szerencsés lövés utat talált a kapuba. Az utolsó 3 perc hozott igazán nagy rohanást, szinte mindkét csapat létszámfölényben szövögethette támadásait. Több ízben is veszélyeztettünk, kapufát is eltaláltuk. Az utolsó másodpercekben berúgáshoz jutottunk, ami után Alföldi megverte emberét, és a begurított labdát a kapus kezei felett a kapuba juttatta, kialakítva ezzel a 3-3-as döntetlent. 


Aranyszarvas SE 3-3 Tápiószőlős KSE (1-0)
Gólszerzők: Lengyel, Báder, Varró ill. Horváth (2), Alföldi 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése