2021. január 19., kedd

U17: Ötből öt, ezúttal az Újhartyánt vertük

 Szombaton a 8.fordulóban játszotta le U17-es csapatunk az ötödik mérkőzést a Pest megyei futsal bajnokságban. Ellenfelünk az első fordulóban már megismert, akkor 13-6-ra megvert Újhartyán VSE volt. 



A mérkőzés az első perctől kezdve a mi irányításunk alatt zajlott. A játék valamennyi elemében ellenfelünk fölé nőttünk, számtalan lehetőséget is kialakítottunk. A kombinatív, sok átadáson és mozgáson alapuló játékunk végül négy gólt jelentett az első játékrészben. Nagy kétszer, Mózes és Kukléta egyszer talált ellenfelünk kapujába. Habár meggyőző volt a fölényünk, kapu előtti döntéseinken lehetett volna javítani, pontosítani, tovább javítva gólarányunk. 

A második játékrész egy eladott labda után újhartyáni góllal indult, de továbbra is irányításunk alatt maradt a mérkőzés. Sokszor szép támadásokat vezettünk, az egész pályát igyekeztünk betölteni, sokszor már túlgondolt megoldásokat alkalmazva tovább növeltük előnyünket. Az utolsó öt percben vészkapussal játszottunk, hogy gyakoroljuk az 5 a 3 elleni, valamint az 5 a 4 elleni játékot. Ez még döcögős volt, de így is rendkívül meggyőző 7 gólos sikert arattunk. 

A mérkőzésről készült gólösszefoglaló itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=TK8dxNZht_Y&t=7s

Újhartyán VSE 3-11 Tápiószőlős KSE (0-4)
Gólszerzők: Bende (2), Lauter ill. Kukléta (3), Nagy (3), Mózes (2), Bodor (2), Pásztor 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése