2021. január 18., hétfő

U15: Izgalmas találkozón a Dabas diadalmasakodott

 Szombaton, Albertirsára utazott U15-ös csapatunk, hogy az FC Dabas ellen lejátssza, a 8. fordulóbeli futsal bajnoki mérkőzését. Az első fordulóban ellenfelünk nem érkezett meg a találkozóra, így egy kevésbé ismerős csapat ellen kellett összemérni erőnk. 




A találkozón a dabasiak vették kezükbe a kezdeményezést, próbáltak iramot diktálni, és minél előbb maguk javára formálni a mérkőzés alakulását. Először Ladics révén találtak a kapunkba, majd habár sok helyzetet alakítottak ki, akadt nekünk is esély a gólszerzésre. Farkas és Ladics újabb gólja után eldőlni látszott a találkozó, ám Horváth a félidő vége előtt visszahozta a reményeket szép góljával. 

A második félidő sokkal több gólt hozott, melyre már néha mi is felébredtünk. Habár ellenfelünk jó tempójával nehezen tudtunk mit kezdeni, akadtak szép periódusaink nekünk is. Két dabasi gólt követően Alföldi és Horváth is betalált, így mérkőzésben tartották a csapatot. Ekkor Ladics újra villant, majd egy kakaskodás után Horváth-ot kiállította a játékvezető, ám a csapat becsületére legyen mondva, 3 a 4 elleni játékból gólt szereztünk, de Sziráki végleg megfosztotta pontszerző álmainkat. 

FC Dabas 7-4 Tápiószőlős KSE (3-1)
Gólszerzők: Ladics (3), Farkas (2), Sziráki (2) ill. Horváth (2), Alföldi (2)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése