2021. január 6., szerda

U17: Szenzációs sikerrel indult az új esztendő

 Január 3-án, vasárnap már futsal mérkőzés várt az idei esztendő legidősebb utánpótlás csapatára, az U17-re. Ellenfelünk egy régi ismerős a nagypályáról, mégpedig a Molnár Zoltán edzette Ferihegyi-Vecsés Akadémia. Habár a nagyobb pályaméreten mindössze egy alkalommal győztünk ellenük, rendkívül attraktív felfogásunk újabb három pontot ért. 



A mérkőzést az elejétől fogva jó mentalitásban kezdtük, a fegyelmezett, labdát támadó védekezésünk eredménye lett, hogy két perc alatt két ízben is gólt szereztünk, Szabó majd Kukléta góljaival. A folytatásban mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de nagyobbak számunkra voltak meg, melyből Pásztor révén újabb gólt szereztünk. Habár a félidő végefelé Troznai jó ritmusváltása után már Szrapkó is tehetetlen volt, Kukléta még beszórt egy újabb gólt, így magabiztos előnnyel vonultunk félidőre. 

A második játékrészben 6 gólon egyenlően osztozott a két gárda, így a félidei előnyt sikerült megtartani, habár többször is nagy lehetőséghez jutottunk előnyük növelését illetően. Volt a találkozónak 3 perce, amikor ellenfelünk 2 gólra jött fel, de ritmust tudtunk váltani, és Kukléta lezárta az esetleges kérdőjeleket. Rendkívül jó felfogású mérkőzésen, sok szép megoldást parkettra víve szereztük meg 4. győzelmünket, így 100%-osan állunk, és a megszerezhető pontok valamennyiét magunkénak tudhatjuk. 

Január 9-én a Lurkó-Gyál csapata vár(na) ránk, ám mivel az önkéntes folytatással ők eddig mindig éltek, így nagy kérdőjel ezen találkozó még. Január 16-án pedig már a visszavágók kezdődnek, melyben mi az Újhartyán csapata ellen kezdünk megint, Albertirsán 12 órai kezdéssel. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése