2021. január 15., péntek

Felnőtt futsal: A vígaszágon folytathatjuk

 Vasárnap kezdődött a Pest megyei felnőtt Futsal7vége idei kiírása, melyben jobbára a fiataljainknak akartunk felnőtt közeget biztosítani, mi sem bizonyítja jobban, minthogy 19,3 volt a 10 fős keretünk átlagéletkora. A Tóalmás ellen hiába vezettünk, nem végződött jól, míg a Zsámbok ellen magabiztosan nyertünk. Gyömrőn, a vigaszágon folytathatjuk, ahol a Zsámbok és a Pécel lesz az ellenfelünk majd. 




Első mérkőzésünkön rögtön a regionális bajnokságban edződő Tóalmás volt az ellenfelünk, akik ellen jól indult a találkozó. Irányítottunk, helyzeteink voltak, és Ifj. Gál révén a vezetést is megszereztük. A folytatásban kezdett éledezni a Tóalmás, akik egy kis büntető után egalizáltak, majd egy vitatható játékvezetői döntés után a vezetést is megszerezték a félidő vége előtt. A második játékrész jól indult, ám a félidő felénél három perc alatt négyszer is kapituláltunk. Habár játékban többnyire partnerek voltunk, a kapu előtti döntések, illetve egyéni hibák nagyban befolyásolták a végeredményt. 

Tápiószőlős KSE 1-6 SK Tóalmás 
Ifj. Gál ill. Molnár (2), Kacsuk (2), Sándor, Kun

Nem voltunk egyszerű helyzetben, hiszen rövid szünet után, jöhetett is a második mérkőzés, a Zsámboki SE ellen. Parádésan indult a mérkőzés, Bottlik egyéni megoldása után már az első percben vezetéshez jutottunk. A folytatásban letámadtunk, irányítottuk a találkozót, de nagyon nehezen jött össze a második találat, a félidő vége előtt Ifj. Gál talált a kapuba. A fordulást követően le akartuk zárni a mérkőzést, és előbb Varga átlövése után háromra, majd egy nagyszerű csapatjáték után Kiss vette be az ellenfél kapuját. A folytatás formalitás kérdése volt csupán, sőt a végén további gólokat is szereztünk, előbb a 16 esztendős Pásztor, majd a három góllal házi gólkirály, Ifj. Gál rúgott szép gólt, kialakítva a 6 gólos sikert.

Tápiószőlős KSE 6-0 Zsámboki SE
Gólszerzők: Ifj. Gál (2), Varga, Kiss, Bottlik, Pásztor 


 A folytatásban a vigaszág második csoportjába kerültünk, ahol két nagy pályás riválissal, a Zsámbokkal és a Pécellel kell megküzdeni azért, hogy ki legyen az, aki csatlakozik a legjobb nyolc mezőnyéhez. Erre minden esélyünk megvan, csakúgy, mint két riválisunknak. Vasárnap, január 17-én Gyömrőn eldől minden kérdés. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése