2020. július 29., szerda

2020. Focitábor - II. turnus - 3. nap

A tábor közepéhez érkezve elérkezettnek láttuk az időt, hogy a délelőtt során, hogy a napindító edzés helyett kicsit játékosabb, kicsit kötetlenebb ráhangoló első 40 perc a napba.



Ám ezúttal a tízórait megelőzően még Lipták Zolival, Lippivel tanultunk új trükköket, labdafelvételeket, különböző dekázási módokat, valamint a labda pörgetéseit is átvették a lurkók, majd jöhetett az 1 az 1 elleni kötényháború, melyben bárki kiállhatott a magyar Freestyle egyik legnagyobb alakja ellen.




A tízórai után a lövések kerültek előtérbe, és nem csak a módját, hanem a miértjét is megtanulhatták a gyermekek. Szuper volt az a fajta közvetlenség, amit Lippi képvisel, és ahogy bánt a skacokkal az pedig tényleg profi volt. A kicsit hosszúra nyúló délelőtt után mindenkinek jól esett az ebéd.



A délután játékokkal kezdődött: ki a Teqballban, ki az UNO-ban, ki pedig a hétre tervezett kihívásokban teljesedhetett ki. A délután során újból a mi edzőink tartottak foglalkozásokat három csoportban. Az egyik a rúgásfajtákat próbálta ki célra, a másik a faljátékot próbálta begyakorolni váltásokkal, valamint újból előkerültek az 1 az 1 elleni reakciós feladatok egy kicsit másként, más fontos tényezőt előtérbe helyezve. 


A nap végére kissé elfáradt társaság jó szájízzel fogyasztotta a főtt kukoricát és a kiflit is.



Holnap újból vendég érkezik hozzánk, ám ezúttal az ismerősen hangzó Tápióbicskei Lábtoll egyesület, délután pedig 2 nagyobb csoportban lesznek feladatok majd. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése