2020. július 30., csütörtök

2020. Focitábor - II. turnus - 4. nap


A tábor utolsó előtti napján végig saját környezetünkben voltunk, és reggeli kihívásunk után újfent betekintést nyerhettünk egy remek sportágba.




A napinditó feladat között szerepelt a ülve kezdeményezett labda emelgetése, azaz dekázása. A rendkívül könnyen tanulható feladatra bemelegítettünk, majd egy rövid verseny formájában megpróbáltuk gyakorolni is. 




A délelőtti foglalkozást vendégeink, a Tápióbicske Shuttlecock Team csapata tartotta, akiknek fő profiljuk a lábtoll labdázás. A nagyon tartalmas ráhangoló ismertető után jöhettek az edzés feladatok, melyeket ki-ki a maga korosztályához mérten kapta meg. A lezáró részben pedig jöhetett a játék, amikoris a ‘bicskei versenyzők ellen lehetett játszani. Végül pedig a vendégeinknek próbáltuk meg bemutatni a Teqball játék szépségét.




Az ebédet követő szabadabb foglalkozás során mindenki igyekezett pihenni, játszani, hiszen a nagy meleg okán kevesebb idő jutott ezúttal a focira. Délután már csak játékra volt erő, valamint a nap további kihívásainak teljesítésére. 



A hét utolsó napját a tápiószentmártoni strandon töltjük, ahol igen jó feladatok várnak majd a gyerekekre. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése