2020. július 24., péntek

Visszatekintő a 2019-2020-as szezonra - U11, U13

Idősebb Bozsik programban szereplő csapataink megbízhatóan teljesítettek az év során. Egy éve nyáron villámgyorsan 18-20 fősre duzzadt az U11-es csapat, míg a U13 végig az U14-el közösen tudott dolgozni, ezáltal is nagyobb iramra kényszerítve.



A Bozsik tornákon rendre megfelelő létszámban érkeztünk meg, olyannyira, hogy a fiatalabb csapattal több alkalommal is két sort indítottunk az adott játéknapon, ezzel is optimalizálva a mérkőzések számát mindenkinek. Ezeken a tornákon rendre szép eredményeket értünk el, noha nem jegyzik őket, azért az adott játéknapon 2 mérkőzést mindig megnyertünk.

A téli versenysorozatban is az elsődleges cél a mérkőzésszám növelése volt, így két U11-es csapatot is neveztünk, míg az U13 a középmezőnyben végzett, s külön öröm, hogy 4 2009-es is fellépett az idősebb korosztályhoz. Itt habár kevesebb babér termett számunkra, kiemelkedő volt Petrás Máté, aki 39 alkalommal is beköszönt az ellenfeleknek.



A tavasz során edzőmérkőzésekkel rajtoltunk, az idősebbek az Albertirsával játszottak, míg a fiatalabbak a Tápiószele ellen játszottak több alkalommal is.



A csonka évad után elmondható, hogy remek létszámokkal dolgozhatott mindkét korosztály, melyben mindenki kapott elegendő mérkőzést a lábába, márpedig a futballt játszva a legkönnyebb tanulni. Öröm, hogy az építőprogram sem maradt ki az évből - csapatkarácsony, egyesületi karácsony, távolabbi torna (Komárom U11), FIFA nap, valamint edzőmérkőzések utáni vendéglés.



Ez mind-mind elősegíti azt, hogy egy baráti közegben, ahol jól érzi magát a gyermek, fejlődjön és levetkőzze azokat a gátakat, ami rendre előfordul ezekben az életkorokban. Számunkra a siker itt nem eredményekben, hanem mosolyban, létszámban mérhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése