2020. július 19., vasárnap

Alázatos játék és bravúros győzelem az első felkészülési mérkőzésünkön


Két héttel a felkészülési időszak kezdete után lejátszotta az első mérkőzését felnőtt csapatunk. Duplán is nehéz feladat elé néztünk, hiszen a nagy átalakuláson keresztül eső, megye I-es Törtelhez látogattunk, valamint 8 játékosunk hiányában, rendkívül fiatal csapattal és 13 fővel vágtunk neki a feladatnak.



A mérkőzés elején a hazai csapat ennek megfelelően azonnal magához ragadta a kezdeményezést és ők irányították a játékot, aminek következtében a 12. percben meg is szerezték a vezetést. A bekapott gól nem szegte kedvünket, és bár hol a kapufa, hol Oravecz nagy védései tartottak minket meccsben, a 30. perc környékén Ifj. Gál Róbert révén egyenlíteni tudtunk. A szünetig már nem forogtak nagy veszélyben a kapuk így döntetlennel vonultunk a szünetre.
A második félidőben a Törtel járatta inkább a labdát, de nem igazán tudtak mit kezdeni a fegyelmezett védekezésünkkel, míg mi jó pár alkalommal ígéretesen el tudtunk menni kontrából. Egy ilyen szituáció után, Németh remek labdáját követően és Lázók harciasságának köszönhetően átvettük a vezetést. Ezután ismét rákapcsolt a Törtel, de hiányzott az igazi átütő erő a játékukból. A 70. perc környékén aztán egy 16-oson belüli kavarodás után Németh reagált a leggyorsabban és megszerezte a csapatunk 3. gólját. Ezután még nyomott a hazai csapat, de már csak a szépítésre futotta. A kifogástalan hozzáállás és rendkívül fegyelmezett játék így bravúros győzelmet hozott a számunkra. Jövőhéten folytatódik a felkészülés, heti 3 edzéssel, szombaton pedig Tiszajenőre látogatunk, remélhetőleg a hiányzókkal kiegészülve.

Felkészülési mérkőzés
Törtel KSK - Tápiószőlős KSE: 2-3 (1-1)
Gólszerzők: Ifj. Gál, Lázok, Németh

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése