2020. december 29., kedd

Ez volt 2020 - I. rész

 Összegyűjtöttük és felelevenítjük azt, hogy miként is telt az idei esztendő. Az első részben összegyűjtjük hónapról hónapra - szövegesen -  azokat a történéseket, amik miatt számunkra emlékezetes marad a 2020-as esztendő.



JANUÁR

A futsal7vége keretein belül U11-es és U13-as csapatunk az alsóházban vitézkedett több győzelmet is felmutatva, felnőtt csapatunk elkezdte a felkészülést a tavaszra, míg az U15-ös csapat nagy lépést tett a nyolcaddöntős szereplésért. Az U17-es csapat kiegyenesedett, és győzelmi szériát állított fel az alapszakasz végére.

FEBRUÁR

Felnőtt csapatunk egy mérkőzésre volt a négyesdöntőtől, míg a nagy pályán elkezdte az edzőmérkőzéseket. Véget ért az U11-U13-as futsal szereplés. U15-ös futsal csapatunk előbb a nyolcaddöntőbe jutott, majd a final fourba, ahol a Kartal várt csapatunkra. U11-es csapatunk a Tápiószele ellen játszott kétszer is, míg U14-es csapatunk az Albertirsával hangolt a bajnokságra. A hónap utolsó napjaiban az U7 Farsang kupán szerepelt Cegléden, míg U15-ös csapatunk 3. helyen zárt (88 csapatból) a futsal7végén. 

MÁRCIUS

Felnőtt csapatunk győzött a Dány ellen, majd sokgólos zakót kapott az Inárcs ellen, U16-os csapatunk két mérkőzésen egyszer győzött, míg az U14 5 gólos győzelemmel kezdett Törtelen. 16-án jött a hír, miszerint országos szinten megállították az edzéseket, versenyeket. Egyesületünknek megérdekezett az új gyepgondozó gépe, elkezdődött a sportpálya felújítása, elsőkörben a korlátok festésével, majd a hordozható kapuk felállításával.  

ÁPRILIS

A háttérben nagy erőket mozgósítva legyárttattuk az első TKSE karkötőket. Tovább dolgoztunk a sportpályán. Edzőpályánk minősége szintet lépett, labdafogó hálónk lecserélésre került, majd a hó végén jött a hír: május elejétől kezdődhetnek a zártkörű edzések. 

MÁJUS

A hó elején kiderült, hogy az évad bajnoki szezonjait amatőr szinten befejezettnek tekintik. A hónap közepén elindultak a kiscsoportos edzések, majd kiderült az is, hogy idén is tarthatunk focitábort. 

JÚNIUS 

Két új Teqball asztal került elhelyezésre a sporttelepen, családi nappal zártuk a csonka évadot, majd az utolsó hétben elkezdődött a Focitáborunk első turnusa.

JÚLIUS

Elkezdődött a felkészülés az új szezonra valamennyi korosztályunknál.  Új, 0 km-es Ford kisbuszt vásárolt egyesületünk. Nevezéseket adtunk be a 2020-2021-es szezonra, kialakult felnőtt csapatunk csoportja, majd edzőmérkőzésen megye-egyes ellenfelet vertünk. Teqball bajnokságot rendeztünk a sporttelepünkön. A hó utolsó hetében elkezdődött a második turnus a Focitáborban. 

AUGUSZTUS 

Először játszott az U16 edzőmérkőzést, valamennyi csapatunk mozgásban volt már ekkor, elindult a felnőtt pontvadászat, ahol sok babér nem termett, további edzőmérkőzéseket játszott az U16. 

SZEPTEMBER

Újszilvás veréssel kezdődött a hónap, míg az utánpótlás felemásan indult. Elkezdődött az OTP Bank Bozsik program idei szezonja, ahol megjelentünk valamennyi korosztállyal. Tóalmást is elverte a felnőtt, egyéni- és kapusedzéseink továbbra is szép létszámot megmozgatnak. A hónap vége eredmények szempontjából felejthetővé vált. 

OKTÓBER 

U14-es csapatunk győzelmével indult a hónap, majd kiütött a Kincsem minket. U17-es futsal csapatunk Kecskeméten nézett első osztályú futsal találkozót. Felnőtt gárdánk csak Úriban szerzett pontokat. A Bozsikos korosztályokban további tornák, és fesztiválok voltak, ahol több-kevesebb sikerrel szerepeltünk, U16-os csapatunk több vereséget is begyűjtött, míg az U14 pontosabb volt ebben a hónapban. 

NOVEMBER

Felnőtt csapatunk nagy veréseket kapott, az U16 adta azokat, míg U14-es gárda vegyes képet festett a hónapban. Egyéni képzésben szereplő játékosaink a Toca Football eszközt próbálták ki Dunakeszin. Önkéntes folytatásról döntött az MLSZ, lemondtuk hátralévő találkozóinkat. Létrejött TikTok fiókunk, majd elstartolt az U15-ös és U17-es futsal bajnokság, győzelmekkel. Bírósági végzés után felállt az új elnökség, mely futsal és tegball szakosztályt is létrehozott. 

DECEMBER

Elkészíttettük a klub maszkjait. Kivonultak, és folytatták a sportcsarnok építését. A teljes befedettség állapotát elérte már az épülőfélben lévő centrum. Az U15 vereséggel, míg az U17 további győzelmekkel folytatta a futsalt, zárta az évet. Karácsonyfát állítottunk az idősek otthona számára, árverésre bocsájtott aláírt futball labdából. Rajzversenyre hívtuk a legkisebbeket, ami sikeres volt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése