2020. december 8., kedd

U15: Nem bírtunk a Kakucs csapatával

 Szombaton Albertirsán lépett parkettre az U15-ös, 2006-2007-2008-as fiatalokból álló csapatunk. Az ellenfelünk az a Kakucs volt, akik eddig még nem játszottak tétre menő futsal találkozót az idei évadban, de korábban szép eredményeket értek már el akár a labdarúgás, akár a futsal szakosztályt nézzük. 



Mi habár a dobogón három ponttal állunk, meg mérkőzést nem játszottunk, mindez annak tudható be, hogy az FC Dabas nem jelezte az első fordulóbeli ki nem állást, így 3-0-ás megállapított eredmény született ott. Az albertirsai találkozó nem indult jól számunkra, ugyanis egy rendkívül gyenge, mentálisan megtört csapat benyomását keltettük, és ezt ellenfelünk ki is használta. Tetszetős játékuknak 5 gól lett a vége a félidőig. 


A második játékrészben kissé változott a játék képe, többet akartunk kivinni a parkettra, és ez megmutatkozott a gólok számában is. Habár csökkentettük a hátrányt, nem bírtunk igazán közel lépni ellenfelünkhöz, és a visszafelé védekezésünk karcsú mutatója újabb kakucsi gólokat hozott. 

Tápiószőlős KSE 3-7 Kakucs KSE 

Gólszerzők: Horváth 2, Koncz ill. Miták 3, Hajas 2, Iványi, Zsolnai 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése