2020. december 18., péntek

Pozitívan zárult a rajzpályázatunk

Napra pontosan egy hónapja lett meghirdetve az alsóbb korosztályok számára egy rajzpályázat, mely során azt a feladatot adtuk gyermekeinknek, hogy rajzolják, fessék, színezzék meg a járványhelyzet alatti játékot. 




Voltak kimondottan szép munkák, mely igencsak megnehezítette a fakultatív zsűrink dolgát. Zsűriként azon személyeket kértük fel, kik a legnagyobb segítséget adták számunkra az Idősek Otthona számára állított Karácsonyfa során. 

A verseny során hat művet kaptunk, melyek közül Visnyei Barnabás, Jánoska Renátó Rómeó és Bodor Bence helyezést értek el, így az oklevelek mellett ők egy Tápiószőlős KSE karkötőt kapnak a díjazás során. A dobogó alsó fokára 15 ponttal Jánoska Viktória ért fel, aki az oklevele mellé a Boribon focizik című könyvet kapja. Második helyen, 16 ponttal Perjési Szabina végzett, aki a Bogyó és Babóca sportol című könyvjutalomban részesül oklevele mellé. A roppant szoros versenyt végül Dömők Flóra nyerte, 17 ponttal, akinek jutalma a Napraforgó kiadó Keresd mg a futballpályán! című játékos könyv, valamint oklevél. 



Hamarosan eljuttatunk mindenki számára minden ajándékot,jutalmat, egyúttal hálásan köszönjük, hogy aktívan részt vettek játékunkban! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése