2020. december 4., péntek

Futsal: Jön a második mérkőzéspár

 Szombaton jön az U15-ös és U17-es futsal csapatok idei szereplésének második mérkőzéspárja, ám ehhez a harmadik fordulóra kell ugrani, ugyanis az előző hétvégén a MozGo Nagykőrös visszalépése okán elmaradtak a találkozók. Az Albertirsára utazó csapatok mindegyike a Kakucs KSE-el méri össze erejét, előtt a fiatalabbak 11 órási kezdéssel, majd őket követi 12:30-tól az U17-es csapat. 




A fiatalabbak ellenfelének idei első mérkőzésük elmaradt, a csapat nagyja az U14-es bajnokságban szerepel, ahol már találkoztunk velük, ahol 20 gólos sikert arattak. A csapatként is nagyszerűen funkcionáló gárdában kiemelkedik a 25 gólos Dinnyés László, és Nagy Imre egyaránt. A tavalyi futsal7végén a csoportjukban 9 egységet szereztek, amivel a felsőházba kvalifikálták maguk, ahol 7. helyen zártak végül, ám mindezt az I. osztályban tették meg. 


Az idősebbek számára a tavalyi esztendőből ismerős lesz az ellenfél, akkor 4-1-es győzelmet arattunk hátrányból fordítva. Az idei szezonban Kakucsnak nincs ilyen korosztályos csapata, a keretet az FC Dabas és a Dabas-Gyón csapatai adják nagyrészt, akik az NB3-as utánpótlásban edződnek hétrő hétre. Az első mérkőzésen egy izgalmas találkozón 3-2-re győzték le a Szigethalom korosztályos csapatát, ahol a tavaly is szép góltermést szállító Szegedi Botond duplázott. 


U15 - 2020.12.05., szombat, 11:00 Albertirsa
Tápiószőlős KSE - Kakucs KSE

U17 - 2020.12.05., szombat, 12:30 Albertirsa 
Tápiószőlős KSE - Kakucs KSE

Játékvezetők: Kamal Norbert, Ferenczi Dávid, Antal Melinda Ágnes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése