2020. december 22., kedd

U15: Nem bírtunk a Kincsem Lovaspark csapatával

 Szombaton játszotta le harmadik találkozóját a Futsal7vége sorozatban U15-ös alakulatunk. Ellenfelünk a rendkívül jó erőkből álló, rendkívül kombinatív játékot bemutató Kincsem Lovaspark volt.



Ellenfelünk a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést, és próbálta ránk erőltetni akaratát. Habár a negyedik percben már ott volt az előny, a labdaszerzés utáni pillanatokban bízhattunk abban, hogy 2-3 szép megoldás, átadás után gólt érhetünk el, de legalábbis jó helyzetbe kerülhetünk. Ez többször is előfordult, ám a félidő vége előtti pár perc abszolút a Kincsemé volt, és további kettőt rámolt be. 

A fordulás után kissé bátrabban, és egyúttal nyíltabban is játszottunk, de mindez azért kevés volt ahhoz, hogy versenybe legyünk a pontokért. Ellenfelünk dolgát megnehezítettük, 40 percnyi koncentrációra késztettük őket azzal, hogy nem adtuk fel, és sokszor a reménytelen helyzetben levő labdát is megpróbáltuk megszerezni. Kézér Csaba révén még a gól is összejött a második félidő közepe után. 


A folytatásban január 3-án az Aranyszarvassal találkozunk, majd az Albertirsa lesz az ellenfél 9-én. 16-án pedig már a visszavágók kezdődnek. 

Kincsem Lovaspark 6-1 Tápiószőlős KSE (3-0)

Gólszerzők: Papp M. (2), Vörös, Kollár, Varga, Cekic ill. Kézér 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése