2020. december 10., csütörtök

U17: Győzelem a második találkozón is

Szombaton, Albertirsára utazott az U17-es csapat, hogy a Futsal7vége, 3. fordulójában a Kakucs KSE csapata ellen összevesse tudását. A dabasi, és dabas-gyóni vendég játékosokat is felmutató piros mezesek csak a találkozó elején veszélyeztették győzelmünket.



A végig jó iramú találkozón mindkét csapat aktívan kezdett, ám az első lövések a kakucsiaké volt, de Szrapkó László szép védéseket mutatott be a kapuban. Ahogy telt az idő, egyre inkább kezdtük átvenni a játék irányítását, rengeteget birtokoltuk a labdát, szépen kerültünk helyzetbe, de a befejezésekbe csúszott némi hiba, nem így, mint a 11. percben, amikor Kukléta fordult kapura, és fejezte be góllal a támadást. A játék továbbra is jobbára a mi labdabirtoklásunkból állt, de a jó fizikai tulajdonságokkal bíró Kakucs is jelezte, hogy a pályán van. A félidő utolsó percében Nagy adott szép labdát, és Alföldi perdített a kapus mellett a kapuba, kialakítva a félidei kétgólos előnyt.


A második félidő, szenzációsan kezdődött. Nagy mezőnyfölényben kerültünk, sokat birtokoltuk a labdát, rendkívül sokat mozogtunk, és szépen alakítottunk ki gólhelyzeteket. Habár 6 perc után Rózsa szépített, nem forgott igazán veszélyben a mérkőzés kimenetele, ugyanis a fiúk jól kontrollálták az eseményeket. A hajrára kissé széteső vendégeket kapuját Kukléta két ízben, s közötte Nagy vette be, így végül több gólos sikert aratott a csapat. 

Tápiószőlős KSE 5-2 Kakucs KSE 

Gólszerzők: Kukléta 3, Alföldi, Nagy ill. Rózsa, Becski 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése