2021. február 7., vasárnap

Felnőtt: Két újabb edzőmérkőzést is játszottunk

 Felnőtt csapatunk közel egy hónapja dolgozik már annak érdekében, hogy feledtesse a halovány őszi teljesítményt, és egy jobb tavaszban reménykedhessenek szurkolóink. A heti edzésszám háromra emelkedett már az elmúlt héten, míg most valódi csúcshét volt, több edzéssel, mérkőzéssel. 



Kedden a CVSE sporttelepen mértük össze erőnket a Ceglédbercel csapatával. A mérkőzés első perceitől kezdve igyekeztük irányítani a találkozót, rendkívül attraktív felfogásban kezdtünk, több gólt is szereztünk a mérkőzés első periódusában. A folytatásban kiegyenlítettebb lett a játék képe, sokat birtokoltuk a labdát, jól indultunk üres területekbe, és szép támadásokat vezettünk. A második félidőben kicsit alább hagyott a lendület, ám az időjárás sem volt kegyes az esti órákban, a hideg és ködös második félidőben habár szeretünk újabb gólokat, ezúttal nem volt égető tempó. 



Szombaton a Jász-Nagykun-Szolnok megyei II. osztályban szereplő Tiszajenő csapatához látogattunk. A mérkőzést roppant nehéz talajú pályán játszottuk, és az agresszívabb stílusú ellenfél ellen végig kemény mérkőzést játszottunk. Két ellentétes félidőt tudhatunk magunkénak, az elsőben végig labdabirtoklásra törekedtünk, sok szép támadást vezettünk, gólokat lőttünk, helyzeteket alakítottunk ki, irányítottuk a találkozót. A második játékrészben számtalan hibát elkövettünk, védekezésben rendre hibáztunk, míg előrefelé is hiányzott az átütőerő, és előtérbe került az egyéni játék is. A fordulatos mérkőzésen a hazaiak örülhettek végül

Tápiószőlős KSE 7-3 Ceglédberceli KSE
Gólszerzőink: Árpás (2), Boros (2), Ifj. Gál (2), Alföldi

Tiszajenő KSE 5-4 Tápiószőlős KSE
Gólszerzőink: Németh (2), Boros, Alföldi 

A játék legtöbb elemében előremutató jelek vannak különösen az őszt illetően, de továbbra is mentálisan van gödörben csapatunk. 14-én Tápiószecső U19-es gárdájával zárul a felkészülés és február 20-án jön a Turai TC elleni hazai bajnoki - zárt kapuk mögött! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése