2021. február 18., csütörtök

Felnőtt: Zárult a felkészülés

 Vasárnap a Tápiószecső FC U19-es gárdájával játszotta le utolsó, 5. felkészülési mérkőzését felnőtt csapatunk. A PMLSZ által szervezett U19-es délkeleti csoportot magabiztosan vezető sárga mezeseknél bőven voltak hiányzók, így nagy ellenállást nem tudtak mutatni. 



Az elejétől kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, szép támadásokat vezetve, labdabirtoklásra törekedve próbáltunk ritmust adni a mérkőzésnek. Voltak szép mélységi indításaink, találtunk be szabadrúgásból közvetlenül, de beadás után is. A játék valamennyi elemében ellenfelünk fölé nőttünk, ám lehet hiányérzetünk a viszonylag nem jó százalékban kihasznált helyzetünkkel, valamint a visszafelé védekezésünk is hagy némi kívánnivalót még. Ám, abban már biztosak lehetünk, hogy ez már egy javában más stílusú felnőtt csapat lesz, mint az ősz során látott. 

Tápiószőlős KSE 10-3 Tápiószecső FC U19

Innentől célegyenesbe fordultunk, 18 tavaszi bajnoki vár ránk, melyek közül először a Turai TC csapata látogat hozzánk - pontosabban Tápiószentmártonba -, ahol megvívjuk az őszről elhalasztott első 2021-es bajnoki találkozónkat. Fontos információ, hogy a Magyarország Kormánya döntésének értelmében március 1-ig valamennyi sportesemény, így a mi találkozónk is ZÁRT kapuk mögött rendezhető meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése