2021. február 10., szerda

U15: Parádés győzelem

 Vasárnap Albertirsára utazott U15-ös csapatunk, hogy egy ismerős helyszínen összemérje tudását egy ismeretlenebb csapat, az Inárcs VSE gárdájával. A végig meggyőző játékot mutató csapatunk magabiztos győzelmet aratott.



Fel volt adva a lecke, ugyanis az előttünk álló csapatok sorra szerezték a pontokat az elmúlt mérkőzéseken, így ha tapadni akartunk rájuk, akkor mindenképp győzelmet kellett felmutatni az Inárcs ellen. A helyzetet bonyolította, hogy betegségek okán csere nélkül játszottuk le a 2x20 perces mérkőzést. Jó iramban kezdtünk, próbáltuk irányítani a játékot, és szép támadásokat vezettünk. Az első játékrészben négyszer mattoltuk ellenfelünk, miközben megfelelően kontrolláltuk a játékot. 

A második félidő még ennél is formásabbra sikeredett. Szenzációs egyéni teljesítmény (Szrapkó Dominik 7 gól), megfelelő csapatjáték, közös védekezés és támadás elveket betartva további hat gólt szereztünk a formálódó Inárcs ellen. Jót tett a lelkeknek a magabiztos győzelem, így a futsal utolsó mérkőzéseire biztosan motiváltan készülhetünk.

Tápiószőlős KSE 10-2 Inárcs VSE (4-0)

Gólszerzők: Szrapkó D. (7), Alföldi B. (3) ill. Szalai, Sümegh

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése