2021. február 4., csütörtök

U17: Továbbra is 100%-osan vezetjük a tabellát


 Szombaton délután Monorra utazott U17-es csapatunk, hogy megmérkőzzön a jó erőkből álló Kakucs KSE ellen. Az első találkozón nehezen találtunk fogást ellenfelünkön, de nyerünk. A forgatókönyv most is hasonló volt. 


A találkozó első pillanatától fogva magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, igaz ellenfelünk teljesen tudatosan adta át mindezt. A szervezetten védekező Kakucs ellen nehezen találtunk fogást, noha ezúttal mi is langyosabb tempóban játszottunk. A gólcsendet Bodor szép lövése törte meg, amit ezúttal nem követett újabb. Sőt Szegedi szabadrúgása után egál volt újból. A félidő előtt Becski és Nagy is betalált, így 2-2-es döntetlenről fordultunk. 

A második játékrészt jól kezdtük, aktívabbak voltunk, tudtunk ritmust váltani, és több alkalommal is jó helyzetbe kerültünk, ám elől dekoncentráltság volt a jellemző a játéknapon ránk. Ennek ellenére Pásztor több ízben is megfricskázta ellenfelünk, valamint Nagy is bedobott egy duplán meg a második félidőre. A mérkőzés utolsó negyedében sikerült lezárni a kérdőjelek, ellenfelünk szívósan védekezett, és előrefelé is megvolt bennük a hit. Habár az eredmény sima győzelmet mutat, igencsak meg kellett izzadni érte. 

Tápiószőlős KSE 7-3 Kakucs KSE 

Gólszerzők: Nagy (3), Pásztor (3), Bodor ill. Szegedi (2), Becski 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése