2021. február 17., szerda

U17: Csere nélkül is magabiztos siker

 Szombaton délután Monorra utazott U17-es futsal csapatunk, hogy a Szigethalom SC ellen újból megmérkőzzön. Sajnos ezúttal bőven voltak hiányzók, olyannyira, hogy egy adminisztrációs hiba után mindösszesen öten, azaz csere nélkül kezdhettük a találkozót. 



Azt a találkozót, amelyben nyoma sem volt annak, hogy meglehetősen korlátozottak a frissítési lehetőségeink. Ezek fényében rendkívül extrán indult a találkozó, ugyanis 5 perc alatt háromszor is mattoltuk ellenfelünk. Kiismerve a játékukat bátrabban feltoltuk a védekezést, sok labdát szereztünk a térfelükön, melyeket rendre jól játszottunk le, és szép gólokat szereztünk. Méghozzá a félideig 9 gólt szerezve,  míg hátul a rolót lehúzva fordultunk.

A találkozó második félideje szinte formalitás volt, ennek ellenére a fiúk végig komolyan álltak hozzá. Habár hátul volt kihagyás, így összejött a becsületgól ellenfelünknek, további négyszer találtunk a kapuba. Öröm, hogy minden mezőnyjátékos megízlelhette a gólszerzés ízét. A csapatjátékunk nagyszerűen muzsikált, és emellett valamennyi játékosunk egyénileg is nagyot ment a játéknap során. 

Tápiószőlős KSE 13-1 Szigethalom SC 
Gólszerzők: Kukléta (6), Nagy (4), Bodor (2), Horváth ill. Balogh

A folytatásban február 21-én - szintén Monoron - összecsapunk a Ferihegyi-Vecséssel, ami dönt majd a déli csoport első helyéről várhatóan, míg február 27-én, Albertirsán az Inárcs ellen pótoljuk a korábbról elmaradt mérkőzésünket. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése