2021. február 23., kedd

Felnőtt: Küzdelmes három pont a szezonnyitón

 Szombaton, Tápiószentmártonban a műfüves pályán indította meg felnőtt csapatunk tavaszi sorozatát, amikor "hazai" pályán fogadta a Turai TC együttesét. A nagy játékosmozgás, a végig alázatos játék végül eredményt hozott, ugyanis 2-1 arányban diadalmaskodott a gárda. 



Az első félidő álomszerűen indult. Irányítottuk a találkozót, labdát birtokoltunk, és a negyedik percben már előnyhöz is jutottunk. Egy középpályás labdaszerzés után a jobb oldalról érkező centerezést Boros juttatta a kapuba. A folytatás hasonlóan zajlott, ám a gólra-gól nem jött össze, sőt a Tura egy támadás után meglehetősen érdekes szituáció után egalizált Haág révén. A folytatás nagy mezőnymunkával zajlott, többet birtokoltuk a labdát, de kimondott helyzetekig csak a labdaszerzések utáni ellentámadásoknál volt, igaz ez a másik félre is igaz. 

A félidő után kissé nyugodtabbá vált a játék, nem volt nagy kapkodás, megfontolt lett mindkét csapat játéka. Dinamikusabban kezdtük a játékot, volt lehetőségünk az előny újbóli visszaszerzésére, ám végül egy felszabadítás után Boros jól hozta helyzetbe Tószegit aki a rövidbe vágta a labdát. A találkozó utolsó periódusa a vendégeké volt, akik számtalan beíveléssel próbálkoztak, de ezeket jól hatástalanítottuk, sőt a mérkőzés lezárására, ám nem éltünk vele, így az utolsó pillanatig izgalmas találkozót végül nagy küzdelemben nyertük meg. 

Tápiószőlős KSE 2-1 Turai TC 
Gólszerzők: Boros, Tószegi ill. Haág 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése