2021. február 25., csütörtök

U17: Vereség a Vecsés ellen, gólarány dönthet

 Vasárnap Monorra utazott U17-es futsal csapatunk, hogy a Vecsés ellen lejátssza 9. fordulós mérkőzését. A veretlenül álló csapatunk, az épp ellenünk botló riválist fogadta egy színvonalas rangadón. 



Jó ritmusú, élvezetes találkozóra volt kilátás, és mindez he is igazolódott. A fordulatos játék során mindkét csapat számos helyzetet kidolgoztak, de a befejezésekbe hiba csúszott, vagy épp a kapusok emberfeletti védése kellett a 0-0 tartásához. Az első félidő villámgyorsan lepörgött ebben a ritmusban - gól nélkül. 

A második játékrészben ellenfelünk nagyobb energiákat mozgósított, míg kissé enerváltan játszottunk. Habár voltak szép támadásainak, hiányzott az átütőerő, a dinamika. Ellenfelünk jobban ránk jött, voltak időszakok, amikor át is vette az irányítást, egy ízben a kapuba is betalált. Habár volt labdánk az egyenlítésre ezúttal nem jött össze, sőt egy jól eltalált loves végleg szertefoszlatta veretlenségünk fenntartott álmait. 

Tápiószőlős KSE 0-2 Ferihegyi-Vecsés (0-0)

Gólszerzők: Troznai, Balogh  

A folytatásban mi az Inárcs csapatával csapunk össze, míg a Vecsés a Kakucs valamint a Szigethalom gárdájával, amennyiben egyik csapat sem veszít már pontokat, úgy a gólarány dönti el a bajnoki cím sorsát. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése