2021. február 22., hétfő

U7-U10: Kétszer is a Nagykáta csapatánál jártunk

 A 2021-i esztendő eddig az alsóbb korosztályainknál a mérkőzésekről, a játékról szólnak. Az év 7. hetében hétfőn és pénteken is a közeli Nagykáta SE vendégei voltunk, ahol két kézilabda méretű pályás találkozóval segítettük egymás munkáját. 



Hétfőn az idősebbeké volt a főszerep, akik a helyiek fiataljai ellen játszottak. Az 5 az 5 elleni játékot tanuló fázisban jó volt látni egy olyan ellenfél ellen, akik közel 7 hónapja magasabb szinten edződnek (Kölyökliga). Szerencsére voltak pozitívumok, szereztünk gólokat egyéni, de csapatjáték után is. Sokszor próbálkoztunk labdakihozatallal is, látványos cseleket mindkét csapat bőven be tudott mutatni, ahogy a gólszerzés is több, mint tíz alkalommal sikerült mindkét félnek. 



A péntek a kisebbeké volt. Ott számunkra egy nagyon új környezettel, pályamérettel kellett találkoznunk, de a fiatalok igyekeztek megmutatni tudásukat. Sok szép egy az egy elleni megoldás jellemezte a játékot, az önfeláldozó becsúszások szintúgy aktív részei voltak a játéknak. Mind előre játékban, mind védekezésben valamennyi gyermekünknek akadt sikerélménye, és jó páran megérezhették a gólszerzés ízét újfent. 


Köszönjük a Nagykáta SE egyesületének, hogy velünk gyakoroltak a hét során! Reméljük a folytatásban lesz lehetőség hasonló játékokra! 

Hajrá Tápiószőlős!
Hajrá Nagykáta!
Hajrá Pest megye! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése