2021. február 11., csütörtök

U17: Az Inárcsot is elkaptuk

 Szombaton a Pest megyei U17-es futsal bajnokságban volt érdekelt a korosztályos csapat. A tabellát hibátlanul vezető gárda ezúttal a 2021-ben bekapcsolódó Inárccsal csapott össze, és fektette két vállra. A játék során győzelmünk nem forgott veszélyben, de ezúttal a koncentráció nem volt a legmegfelelőbb, így kissé megnehezítettük a találkozót saját magunk számára. 



Az első játékrészben Kukléta volt igencsak aktív a támadójátékot illetően, először egy szép támadást fejezett be góllal, majd Szrapkó indítását pörgette el a kapus mellett, harmadjára pedig egyéni alakítása után talált az inárcsi kapuba. A játékrész még egy csodás csapatjáték utáni góllal zárult. Mind támadásban mind pedig védekezésben igencsak jellemző volt a kihagyás, a megszokottól több hibával játszottunk, de így is magabiztos előnyt építettünk fel.

A fordulás után továbbra is jellemzőbb volt egy langyosabb játék, de megfelelően kontrolláltuk ellenfelünk támadásait, s noha a kapott gól nélküli mérkőzés nem jött össze, Mózes és Nagy góljaival tovább nőtt előnyünk a félideihez képest. Habár a játék döcögős volt, ezúttal is magabiztosan gyűjtöttünk be újabb három egységet, így 7/7-es mutatóval vezetjük a Déli csoportot. 

Tápiószőlős KSE 6-1 Inárcsi VSE (4-0)
Gólszerzők: Kukléta (3), Bodor, Mózes, Nagy ill. Rónaszéki


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése