2021. március 23., kedd

Dányban szakadt meg jó szériánk

 Vasárnap idegenbe utazott felnőtt csapatunk, hogy ötödik mérkőzését megvívja a 2021-es esztendőben. A dányi összecsapásra nem készülhettünk a legjobb előjelekkel ugyanis, számos hiányzóval kellett számolnunk, így a cserepadon két 16 éves kapott helyet. 



A mérkőzés roppantmód rosszul indult a mi szemszögünkből, ugyanis rögtön második percben egy szöglet után Bohus hátáról a kapunkba pattant a labda. A kapott gól utáni sokk rányomta bélyegét a mérkőzés ezen periódusára, sőt a 12. percben már kettővel mentek a hazaiak egy formás támadás végén. Nagyon mélyen voltunk ekkor, de tudtunk változtatni felfogásunkon, mezőnyben több labdát szereztünk, az ellenfél tizenhatosáig el is jutottunk, ám ott számtalan rossz döntés jellemzett bennünket. 

A második játékrészt dinamikusabban kezdtünk. Keményen beleálltunk a párharcokba, sok labdát szereztünk, amiből rögtön Ifj. Gál került helyzetbe, ám lövését a kapus épp Tószegi elé ütötte, ám nagy helyzetben hibáztunk. Major átlövése után újfent ziccer alakult ki, de a lassú reakció után továbbra is gólképtelenek maradtunk. A találkozó ekkor a mi irányításunk alatt csordogált, de ellenfelünk kontráiban is volt veszély, végül a 79. percben Gódor góllá is váltott egyet, így alakítva ki a három gólos különbséget. 

Dány KSK 3-0 Tápiószőlős KSE (2-0)
Gólszerzők: Bohus, Szabó, Gódor ill. - 

Így vereséggel hangoltunk az Újszilvás elleni derbire, ahol immár a bravúrpontok után ideje elkezdeni a győzelem útjára való lépést, ellenkező esetben kellemetlen helyzetbe is kerülhetünk a tavasz végéig. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése