2021. március 18., csütörtök

Ez az egy, nem mindegy!

 Ha biztos akarsz benne lenni, hogy az adód egy százaléka jó helyre kerül, akkor rendelkezz a TKSE utánpótlás sportolóinak javára! 




A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény 1. § (4) bekezdése szerint a magánszemély rendelkezhet adójának egy százalékáról egy alapítvány, egyesület stb. számára.

Szimpatizánsaink az adó 1 százalékával a TKSE labdarúgó utánpótlás csapatait működtető egyesületet is támogathatják, beleértve mintegy 80 helyi kötődésű fiatalt. 

Kérjük, ne hagyják ki ezt a lehetőséget, és támogassák a TKSE-t annak érdekében, hogy a gyermekeink a lehető legjobb körülmények között sportolhassanak, és minél nagyobb sikereket érhessenek el közösen! 

Hogyan rendelkezhetsz?

A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül pénzedbe, csak egy-két percet kell rászánnod az adóbevallás elkészítéseskor. 

Adód 1%-áról május 20-ig rendelkezhetsz elektronikusan, vagy papír alapon. Ezt abban az esetben is megteheted, ha már beadtad az adóbevallásodat. 

Elektronikusan:
- Lépj be az eSZJA oldalra https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login
- Majd válaszd a Belépés gombot, ha van ügyfélkapus regisztrációd
-Amennyiben nem rendelkezel ügyfélkapu regisztrációval, válaszd a regisztráció nélküli online felületet

Papír alapon:
- Töltsd le a nyilatkozatot https://www.nav.gov.hu/data/cms433869/17EGYSZA.PDF
- Töltsd ki az adataiddal
- Május 20-ig postázd el a NAV-nak

Az alábbi információkra lesz szükséged:
Név: Tápiószőlősi Községi Sportegyesület
Adószám: 1983-1837-1-13

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése