2021. március 8., hétfő

U17: Bajnoki ezüst a vége

 Korábban lejátszotta már utolsó futsal bajnoki mérkőzését az U17-es korosztály, mely az Inárcs ellen zárta a 10 találkozóból álló mérkőzéssorozatot. A 4-2-es győzelem azt jelentette, hogy a csoportból szintén kiemelkedő Vecsés eredményére várunk, mely eldönti, hogy a pontazonossággal álló csapatok közül ki nyeri meg gólarányával a bajnoki aranyat. 



Az Inárcs elleni találkozóra összességében nem túl jó előjelekkel készülhettünk, ugyanis csere nélkül kellett belemenni a mérkőzésbe, a jó alkatú fiatalok ellen. A mérkőzés jól alakult, egy szép összjáték után Kukléta talált kapuba. A folytatásban, habár birtokoltuk a labdát, nem jött a következő gól, ezáltal egy görcsösség telepedett le játékosainkra, sőt ellenfelünk egalizált is. A döntetlen a félidőig nem változott. 



A második játékrészben kissé rendbe tettük a fejünket, és újfent villámgyors találattal vezetésre álltunk, majd a játékrész végére pörgött fel igazán a csapat. Kukléta ekkor újabb duplát vágott a kapuba, egy ízben egy lepattanóra csapott le leggyorsabban, míg utóbb egyéni megoldásai után lőtte el a labdát a kifutó kapus mellett. A végén még egy büntetőből szépített ellenfelünk, így egy langyos mérkőzésen is, de megszereztük 9. győzelmünket. 

Tápiószőlős KSE 4-2 Inárcs VSE (1-1)
Gólszerzők: Kukléta (4) ill. Csóka, Szalai

Az eredményünk tudatában úgy készültünk, hogy amennyiben a március 5-én pótolt Vecsés-Szigethalom mérkőzésen a vendégek pontot csennek úgy biztosan, hazai győzelem esetén pedig nagy számolgatások közepette, de még szerezhetünk aranyérmet. Sajnos a papírforma nem borult, 6-1-es Vecsés győzelem született, így mind a két csapat 27 egységgel zárt, de 2-vel több szerzett góljával ellenfelünket illeti a bajnoki cím. Az a furcsa helyzet állt elő, hogy csapatunk végig vezette a tabellát, de az utolsó játéknap eredményei, és a pótolt találkozók után visszacsúszott a második pozícióba, ám így is szép teljesítményt ért el a korosztály. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése