2021. március 2., kedd

Felnőtt: 2-2-es döntetlen a Tápiógyörgye ellen

 Szombaton, Újszilváson játszotta le a 14. fordulóból elhalasztott Tápiógyörgye elleni mérkőzését felnőtt csapatunk. A sikeres szezonnyitó győzelem után mindenképpen pontban, pontokban reménykedtünk, így nagy elszántsággal csaptunk bele a területi rangadóba. 



A mérkőzés komoly mezőnymunkával kezdődött, mindkét fél számára érezhetően fontos találkozó volt, hiszen komoly lépést jelentett volna az esetleges három pont megszerzése a veszélyeztetett zónából való kilépés, elszakadás. A derbin leginkább a pontrúgások után a Tápiógyörgye volt veszélyes, míg mi a középpályás labdaszerzések után tudtunk jól ritmust váltani, és veszélyes akciókat vezetni. Az első félidőben leginkább a mezőnymunka volt jellemző, így nem csoda, hogy gól nélküli első félidővel vonulhattak pihenőre a csapatok. 

A második játékrész viszont szenzációsan kezdődött a saját szempontunkból. Kecskés szögletére Boros ért oda jó ütemben, és talált a kapuba. A folytatásban érezhetően felpörögtek az események. Több helyzet, komolyabb párharcok jellemezték a találkozót. A Tápiógyörgye csapata remek második negyedórát tudhatott magáénak, ugyanis egy kontra után Kormos egyenlített, majd Ungvári ugrott ki, és remekül tette el a labdát a alsó sarokba, megfordítva az eredményt. A folytatásban sokat tettünk fel egy lapra, alárendeltünk mindent az egyenlítésnek, felállást váltottunk, és az előrehúzódó Bottlik csinált meg magának egy helyzetet a 85. percben, amit jó rúgott el a kifutó kapus mellett, kialakítva a 2-2-es végeredményt. 

Tápiógyörgye KSK 2-2 Tápiószőlős KSE (0-0)
Gólszerzők: Kormos, Ungvári ill. Boros, Bottlik 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése