2021. március 10., szerda

U16: Erőfelmérő a Tápiógyörgye ellen

 Vasárnap délelőtt a csoportbeli Tápiógyörgye csapata ellen játszottunk felkészülési találkozót. A fordulatos mérkőzésen 100 percnyi lehetőség állt a gyerekek számára, hogy bizonyítsák tudásukat. 

A találkozó jó iramban kezdődött, számos lehetőséget kialakítottunk az üres területek megjátszása után. Alföldi szöglete után egy fejesből előnybe is kerültünk. A folytatásban is jó ritmusú derbi volt, Horváth révén több ízben is helyzetbe kerültünk, ám szélsőnk nem hozott jó döntéseket a kapu előtt, így továbbra is egy gól volt a javunkra. A folytatásban mindkét csapat szép támadásokat vezetett, de újabb gólt az első ötven percben mi értünk el, egy remek összjáték után.

A fordulást követően több cserét is eszközöltünk az elegendő játékidő érdekében, néhány szerkezeti változás is történt. Nem a mi időszakunk volt ez a mérkőzésen, ellenfelünk nagy erőket mozgósított, kétszer is kapunkba talált. A mérkőzés továbbra is magas színvonalú volt, jó iramban, sok párharccal és helyzetekkel. Utóbbiakból egy összjáték végén Kukléta előnyhöz juttatott, majd Kelecz külsős átlövése után újfent kettő volt az előnyünk. A hajrá is izgalmas volt, ellenfelünk szépített, de a győzelmet ezúttal megszereztük! 

Tápiószőlős KSE 4-3 Tápiógyörgye KSK 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése