2021. március 5., péntek

U15: Hat pont az utolsó két fordulóban

 Szombaton és vasárnap is jelenése volt U15-ös csapatunknak. Az első nap Albertirsán a helyiek ellen bizonyították, hogy igenis nagy küzdők, míg a második mérkőzés az Inárcs karanténba kerülése után zöld asztalnál elért 3 pontot eredményezett, így szépen zártuk az idei futsal esztendőt. 



A szombati találkozó nem indult túl jól számunkra, ugyanis két figyelmetlenség után három percnyi játék után már két gólos előnyben voltak a hazai pályán játszó albertirsaiak. A folytatásban felébredtünk, elkezdtük futballozni, mertünk vállalkozni cselekre, 1 az 1 elleni játékokra és előbb Szrapkó szépített, majd Kelecz egalizált a félidő előtt. 

A második játékrészt jó előjelekkel kezdhettük, ugyanis mentálisan nagyon fent voltunk. Szrapkó egy kényszerítő után talált újból a kapuba, ekkor már nálunk volt az előny. Sőt a folytatásban rendkívül kiegyenlített játék folyt, de Koncz remek bal lábas lövése utat talált a kapuba. Danka átlövése még három perccel a vége előtt még egy hazai gólt jelentett, de a végéig sikerült kihúzni, és nagy győzelmet arattunk a jó erőkből álló Albertirsa felett. 


Tápiószőlős KSE 4-3 Albertirsa SE 
Gólszerzők: Szrapkó D. (2), Koncz S., Kelecz X. ill. Német G. (2), Danka R.

Tápiószőlős KSE 3-0 Inárcs VSE 
Játék nélkül megállapított eredmény. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése