2020. november 27., péntek

Hírek: Felállt az új elnökség, új szakosztályok jöttek létre

 Az elmúlt időszak koronavírus okozta leállás, le nem állásos időszak megnehezítette a nemrégiben lejáró mandátumokat az elnökség vezetését illetően, de egy rögtönzött közgyűléssel felállhatott az új elnökség, valamint új szakosztályok jöttek létre klubunk életében. 




A korábbi években több korábbi TKSE tartozékában szereplő is aktív része volt az elnökségnek, melyhez ezúton is ragaszkodott mindenki, ám apróbb személyi módosítások történtek ezúttal. A választások olyan személyekre estek, akik nem csak nevükben, hanem tetteikben, testükben egyaránt betöltik a szerepet, melyre megválasztották őket. 

Az klub vezetője, első embere továbbra is Nyíri Mihály marad, míg helyettese Komjáti Ferenc lett, a képviselő testületből, és a harmadik személy, úgynevezett elnökségi tag, Kovács Hajnalka lett. 

A folytatásban - főként folyamatban lévő sportcsarnok projektünk okán - egyesületünknek bejelentett futsal szakosztálya lesz, valamint a nyáron beszerzett, hamarosan a szövetség támogatásával újabb asztallal bővülő Teqball is olyan szakág lesz, mellyel a frissen megválasztott elnökség már számol. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése